Mercedes -benz op 160 - testtest (2023)

DoorEssayOp 22 juni 2019

 • Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (1)
 • Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (2)
 • Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (3)
 • Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (4)
 • Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (5)
 • Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (6)
 • Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (7)
 • Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (8)
 • Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (9)
 • Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (10)
 • Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (11)
 • Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (12)
 • Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (13)

Mercedes-Benz A 160

Tekst: Francisco Cruz

Discrete competentie

Omdat een bereik - en een merk!-Het is niet alleen gemaakt van topmodellen, Mercedes-Benz heeft zojuist een nieuwe 160-versie van benzine gedebuteerd, in degene die het inputmodel is, Klasse A. en zelfs aan de basis van de ster, doet van competentie, Hoewel discreet, je manier van zijn en zijn!

Ken alle versies en motorrijdersHIER.


Meer:

Gedrag / motor- / bouwkwaliteit en materialen

Niets minder:

Diminuto / touchpad heeft het instrumentenpaneel / plaats van het smalle medium behouden

Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (14)

Buitenkant

9/10

Score: 9/10

Zonder veel van de externe details van stijl en onderscheid die echter alleen beschikbaar zijn via de uitgebreide lijst met opties, onderhoudt de nieuwe Mercedes-Benz bij 160 benzine, maar in wat de basisversie is, het grootste argument van de huidige vierde generatie van Compact: de aantrekkelijke lijnen.

Op deze manier, onveranderlijk het scherpe front van sterk prominente, optische (halogeen) en visueel agressieve bout, evenals een achterkant waarin de even gescheurde de Farolins, vallen er nog steeds op, in het bijzonder, wanneer en zoals het geval was, in een Lichaam geschilderd zwart.

Toch bijvoorbeeld de gerechtvaardigde spijt, bijvoorbeeld vanwege het ontbreken van meer opvallende velgen, dan de 16 ″, seriesvoorstellen, maar zelfs in een lichaam praktisch zonder "mode -accessoires", veroorzaken ze nog steeds enige teleurstelling;Vooral omdat de buitenlijnen meer verdienen, veel meer! ...

Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (15)

Interieur

9/10

Score: 9/10

Zoals aan de buitenkant, ook van binnen, blijft het de esthetische taal, gemarkeerd door vloeistoflijnen en met opvallende ontwerpdetails, zoals luchtuitgangen, die het gemakkelijkst de omgeving markeren, in wat de nieuwe toegangsmotorering is in Mercedes-Benz Klasse A. Met de optie van de basisversie om niet te voorkomen, zelfs en bijvoorbeeld, de uitstekende kwaliteit van constructie en materialen, een minder heldere versie van het multifunctionele stuurwiel dat beschikbaar is op de bovenstaande modellen, of de aanwezigheid van reeds emblematisch instrumentenpaneel gemarkeerd met geïntegreerd Kleurtactiel scherm, die meer dan de helft van de voorkant van de tablier vult ... met lichte veranderingen: omdat het de basisversie is, is het paneel veel meer frame dan schermen, die, hoewel beide resterend digitaal, veel kleiner, met niet meer dan 7 ″ elk!Dat wil zeggen, zonder dezelfde visuele impact van de 10 ″ versie ... alleen voorgesteld als optioneel.

Wat betreft de nieuwe Mercedes Benz User Experience-Mercedes Benz-gebruiker, die snel een bekendheid heeft gewonnen door de manier waarop bewoners kunnen "praten" met de auto-"Hallo, Mercedes!" Iets? Praktisch ongewijzigd.Die, er wordt toegevoegd, alleen kan worden gecomplimenteerd, zoals bij ergonomie (zeer goed, bijvoorbeeld de binnenste gevangene van de deuren ...) en de toegankelijkheid van de overgrote meerderheid van de bevelen;Iets minder, misschien, het touchpad, begint het ook bij de MBux, maar een beetje te teruggetrokken ... hoewel niets dat treft!

Duidelijk beter dan in de vorige generatie, ook de bewoonbaarheid van de achterste, waarbij de tweede -ruwe bewoners genieten, vooral, aan de zijkanten, van comfort en voldoende beenruimte, dankzij de opgegraven tekening van de achterkant van de voorstoelen.Iets dat echter weinig helpt in het geval van de plaats van het midden, niet alleen veel smaller, maar ook substantieel ongemakkelijker.

Wat betreft de bagage, een initiële capaciteit van 370 liter, maar kan 1.210 L bereiken, met eenvoudige 60/40 van de achterkant van de stoelen, met sloten bovenop.Terug dat, hoewel een beetje in de loodrecht, kan de koffer van de koffer voortzetten, zelf eindigend in de loodrecht.Behalve met een valluik, weinig diep en met scheidingswanden, onder ...

Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (16)

Apparatuur

8/10

Score: 8/10

Zelfs het in basis van het basisapparatuurniveau, blijft Mercedes-Benz op 160 zorgen voor enkele predikaten, met name gewaardeerd onder traditionele klanten van premium voorstellen.Maar vermijd nog steeds niet de noodzaak om hun toevlucht te nemen tot de lijst met opties ...

Deze omvatten bijvoorbeeld de pakketpakketten (pre -installatie voor auto -delen + barkamer achter + dubbele bekerondersteuning + MBUX + TouchPad Advanced Functions + Multimedia System + Lower Comfort + TireFit + Velvet tapijten), stijl (Skin Upholstery/Black Fabric + Comfort + Comfort + Comfort Banken) en zichtbaarheid (regen- en lichtsensoren + zonneschijn met verlichte hoffelijke spiegel + glazen houdercompartiment), evenals de stijllijn, synoniem met huid multifunctionele stuurwiel.

Ook zonder kosten, de Night Black Outdoor Painting en de 16 ″ 5 dubbelstraal velgen, evenals de keyless Access en Starter (keyless-go) en de airconditioner.

In het domein van veiligheids- en rijhulp, benadrukt de aanwezigheid van de rijstrookassistent, snelheidslimietassistent, cruise control, actieve remassistent, bandendrukcontrolesysteem, dynamische selectie en halogeen koplampen met lichten -LED geïntegreerde overdag.

Integendeel, buiten de standaardapparatuur en daarom, die extra financiële inspanningen vereisen, toegevoegde waarde zoals de buitenste achteruitkijkspiegel van de bestuurder en interieur achteruitkijkspiegel met automatische anti-enhancementfunctie (onderdeel van de packs van de spiegels, voor 450 €), de 450 €), het Boeiende omgevingsverlichting (alleen beschikbaar met de integratie van de progressieve lijn, voor € 1.650; uit het premium pakket, voor € 4.000; en de 18 ″ legerings velgen voor 1.000 €), de bestuurderstoel met elektrische verordening en geheugen (800 €) , de multiêed mubux 1 (2.600 €), Apple CarPlay en Android Auto (smartphone -integratie, 350 €), 10 ″ center -display (beschikbaar met de parkeer- en spiegelspacks en systeem MB -navigatie, allemaal voor € 2.250), 10 ″ Instrumentpaneel (€ 550) en MB -navigatiesysteem (700 €).Zonder de dode hoekassistent (550 €), pre-safe-systeem te vergeten (dat achterzijde airbags toevoegt voor 900 €) en LED-LED-koplampen met maximale adaptieve assistent (550 €).

Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (17)

Consumptie

/10

Score: 9/10

Redelijk verwacht in de prestaties, de 1,3 liter de benzine die samen door Mercedes en Renault is ontwikkeld, zondigt zelfs niet in degene die in het begin het meest ontroerende aspect zou zijn: de consumptie.

Geholpen door de competente handgeschoolde zes -speed -doos, de "Our" Mercedes -benz op 160 eindigde de repetitie van enkele dagen, meestal vervuld in de voorkeursomgeving -de stad, natuurlijk! ... -met een gemiddelde van 7 l/100 km .Waarde niet zoals hierboven als 6,7 l/100 km die volgens de nieuwe en meest echte WLTP -cyclus het officiële gemiddelde zijn, en dat kan om deze reden alleen als een goed resultaat worden beschouwd ...

Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (18)

Aan het stuur

9/10

Score: 9/10

Model ook erkend door het optimale chassis dat aan de basis heeft, Mercedes-Benz op 160 helpt van hetzelfde argument naar, zelfs wanneer met een propeller zonder voldoende vlam om het echt op de proef te stellen, zorg ervoor dat de meeste potentiële klanten van het model zoekt : stabiliteit, comfort, veiligheid en betrokkenheid bij het rijden.Dit alles, niet in hoge doses, maar genoeg, om elke bestuurder van onze dagen tevreden te laten ...

Nooit het minste teken van submotorisatie geven, de waarheid is dat zelfs met een kleine 1,3 liter, klasse A nog steeds een leuk compact is om te rijden.Dank ook aan een goed niveau, evenals comfortabel, zelfs op de meest gedegradeerde vloeren.

Door de optimale houding en invoeging in curve te houden, op 160 van slechts 109 pk, is er geen tekort aan verfijning en geweldige sensaties, zo kenmerkend voor de merkmodellen van de ster.Dat maakt het, hoewel de Duitse compact met minder impetuositeit op het gaspedaal ongetwijfeld blijft en zelfs met een meer bescheiden motor, een waardige Mercedes! ...

Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (19)

Motor

9/10

Score: 9/10

Net aan op de binnenlandse markt, is de nieuwe motorisering van de Klasse A -familie, niets meer, niets minder, dan het nieuwste product van het technologische partnerschap tussen de Duitse Daimler en de Franse Renault.En dat, in een wereldpremière in het Duitse model, in feite een vierliter benzine met vier liter is, uitgerust met directe injectie, turbocompressor en intercooler, om 109 pk bij 5500 tpm en 180 nm koppel, binair, binair, tussen 1375 en 3500 te debiteren, tussen 1375 en 3500 RPM.

Met lancering die gelijk is gepland in andere modellen, ook van Renault en Nissan, verschijnt dit kleine blok van 1.332cc, in het geval van Germaanse hatchback, gecombineerd met een aangenaam gebruik van zesversnellingsbak (de grootste moeilijkheid was zelfs de stemming! ...), die, met zijn steun, uiteindelijk helpt bij het garanderen van even aangename versnellingen (10,9's van 0 tot 100 km/u) en herstel van goed niveau.Dit alles, zonder overmatige opname, is zeker, maar toch en nog steeds en dankzij het boeiende geluid in de hoogste regimes, om zonder problemen te overtuigen;Indien nodig, ook voor de prijs! ...

Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (20)

Eindbalans

9/10

Score: 9/10

Voorstel dat voornamelijk wordt gedacht, vanwege de prijs, is de waarheid dat de nieuwe Mercedes-Benz op 160 veel meer is.Uitgerust met een competente 1,3 liter van 109 pk benzine, zorgt het Duitse model ook voor beeld en kwaliteit, samen met comfort en prestaties.En als we nog steeds de aantrekkelijke consumptie toevoegen, is het zeker dat de "ster" met dit soort basis zeer in staat is om te blijven groeien (in de verkoop), en voor een lange tijd! ...

Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (21)

Concurrenten

Audi A3 Sportback 30 TFSI Base, 999cc., 116CV, 9,9S 0-100 km/u, 206 km/u, 5,1 L/100 km, 134 g/km CO2, 28 028 €

(Zie de repetitieHIERen ken alle versies en motorrijdersHIER))

Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (22)

BMW Série 1 116i, 1.499cc, 109cv, 10,9s 0-100 km/u, 195 km/u, 5,3 l/100 km, 161 g/km CO2, 28 500 €

(Ken alle versies en motorrijdersHIER))

Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (23)

Mini One 5p, 1.499cc, 102CV, 10,6S 0-100 km/u, 192 km/u, 5,4 l/100 km, 135 g/km CO2, 23 100 €

(Zie de repetitieHIERen ken alle versies en motorrijdersHIER))

Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (24)

Volvo V40 T3 Geartronic Sport Edition Plus, 1.498cc, 152cv, 8,0s 0-100 km/u, 210 km/u, 5,5 l/100 km, 158 g/km CO2, 27 780 €

(Ken alle versies en motorrijdersHIER))

Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (25)

Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (26)

Data papier

Motor

Type: 4 in lijncilinders, met directe injectie, turbocompressor en intercooler

Cilindrada (CM3): 1.332

Diameter x Cursus (mm): 72,2 x 81.4

Compressiesnelheid: 10,6: 1

Maximaal vermogen (CV/RPM): 109/5.500

Maximaal koppel (NM/RPM): 180/1.375-3.500

Transmissie, richting, ophanging en remmen

Transmissie en richting: vooraan, met handgeschakelde zes -snelheid;Elektrische, geassisteerde richting

Suspensie (FR/TR): ongeacht het McPherson -type;Twist

Remmen (FR/TR): geventileerde schijven;Schijven

Inlijsten en consumptie

Versnelling 0-100 km/u (s): 10.9

Maximale snelheid (km/u): 200

WLTP -consumptie laag/medium/hoog/zeer hoog/gecombineerd (l/100 km): 8.9/6.6/5.8/6.8/6.7

CO2 WLTP (g/km) emissies: 153

Afmetingen en gewichten

Lengte/breedte/hoogte (mm): 4.419/1.796/1.440

Afstand van assen (mm): 2.729

FR/TR (mm) breedte: 1.567/1.547

Gewicht (kg): 1.350

Bagagecapaciteit (L): 370/1.210

Brandstofafzetting (L): 43

Pneus (FR/TR): 205/60 R16/225/60 R16

Meer of minder

Meer

Gedrag / motor- / bouwkwaliteit en materialen

Niets minder

Diminuto / touchpad heeft het instrumentenpaneel / plaats van het smalle medium behouden

Prijzen

Prijs van de gerepeteerde versie (euro): 27599 €

Basisversie Prijs (euro): 26624 €

Buitenkant

Interieur

Apparatuur

Consumptie

Aan het stuur

Concurrenten

Motor

Eindbalans

Data papier

Buitenkant

Score: 9/10

Zonder veel van de externe details van stijl en onderscheid die echter alleen beschikbaar zijn via de uitgebreide lijst met opties, onderhoudt de nieuwe Mercedes-Benz bij 160 benzine, maar in wat de basisversie is, het grootste argument van de huidige vierde generatie van Compact: de aantrekkelijke lijnen.

Op deze manier, onveranderlijk het scherpe front van sterk prominente, optische (halogeen) en visueel agressieve bout, evenals een achterkant waarin de even gescheurde de Farolins, vallen er nog steeds op, in het bijzonder, wanneer en zoals het geval was, in een Lichaam geschilderd zwart.

Toch bijvoorbeeld de gerechtvaardigde spijt, bijvoorbeeld vanwege het ontbreken van meer opvallende velgen, dan de 16 ″, seriesvoorstellen, maar zelfs in een lichaam praktisch zonder "mode -accessoires", veroorzaken ze nog steeds enige teleurstelling;Vooral omdat de buitenlijnen meer verdienen, veel meer! ...

Interieur

Score: 9/10

Zoals aan de buitenkant, ook van binnen, blijft het de esthetische taal, gemarkeerd door vloeistoflijnen en met opvallende ontwerpdetails, zoals luchtuitgangen, die het gemakkelijkst de omgeving markeren, in wat de nieuwe toegangsmotorering is in Mercedes-Benz Klasse A. Met de optie van de basisversie om niet te voorkomen, zelfs en bijvoorbeeld, de uitstekende kwaliteit van constructie en materialen, een minder heldere versie van het multifunctionele stuurwiel dat beschikbaar is op de bovenstaande modellen, of de aanwezigheid van reeds emblematisch instrumentenpaneel gemarkeerd met geïntegreerd Kleurtactiel scherm, die meer dan de helft van de voorkant van de tablier vult ... met lichte veranderingen: omdat het de basisversie is, is het paneel veel meer frame dan schermen, die, hoewel beide resterend digitaal, veel kleiner, met niet meer dan 7 ″ elk!Dat wil zeggen, zonder dezelfde visuele impact van de 10 ″ versie ... alleen voorgesteld als optioneel.

Wat betreft de nieuwe Mercedes Benz User Experience-Mercedes Benz-gebruiker, die snel een bekendheid heeft gewonnen door de manier waarop bewoners kunnen "praten" met de auto-"Hallo, Mercedes!" Iets? Praktisch ongewijzigd.Die, er wordt toegevoegd, alleen kan worden gecomplimenteerd, zoals bij ergonomie (zeer goed, bijvoorbeeld de binnenste gevangene van de deuren ...) en de toegankelijkheid van de overgrote meerderheid van de bevelen;Iets minder, misschien, het touchpad, begint het ook bij de MBux, maar een beetje te teruggetrokken ... hoewel niets dat treft!

Duidelijk beter dan in de vorige generatie, ook de bewoonbaarheid van de achterste, waarbij de tweede -ruwe bewoners genieten, vooral, aan de zijkanten, van comfort en voldoende beenruimte, dankzij de opgegraven tekening van de achterkant van de voorstoelen.Iets dat echter weinig helpt in het geval van de plaats van het midden, niet alleen veel smaller, maar ook substantieel ongemakkelijker.

Wat betreft de bagage, een initiële capaciteit van 370 liter, maar kan 1.210 L bereiken, met eenvoudige 60/40 van de achterkant van de stoelen, met sloten bovenop.Terug dat, hoewel een beetje in de loodrecht, kan de koffer van de koffer voortzetten, zelf eindigend in de loodrecht.Behalve met een valluik, weinig diep en met scheidingswanden, onder ...

Apparatuur

Score: 8/10

Zelfs het in basis van het basisapparatuurniveau, blijft Mercedes-Benz op 160 zorgen voor enkele predikaten, met name gewaardeerd onder traditionele klanten van premium voorstellen.Maar vermijd nog steeds niet de noodzaak om hun toevlucht te nemen tot de lijst met opties ...

Deze omvatten bijvoorbeeld de pakketpakketten (pre -installatie voor auto -delen + barkamer achter + dubbele bekerondersteuning + MBUX + TouchPad Advanced Functions + Multimedia System + Lower Comfort + TireFit + Velvet tapijten), stijl (Skin Upholstery/Black Fabric + Comfort + Comfort + Comfort Banken) en zichtbaarheid (regen- en lichtsensoren + zonneschijn met verlichte hoffelijke spiegel + glazen houdercompartiment), evenals de stijllijn, synoniem met huid multifunctionele stuurwiel.

Ook zonder kosten, de Night Black Outdoor Painting en de 16 ″ 5 dubbelstraal velgen, evenals de keyless Access en Starter (keyless-go) en de airconditioner.

In het domein van veiligheids- en rijhulp, benadrukt de aanwezigheid van de rijstrookassistent, snelheidslimietassistent, cruise control, actieve remassistent, bandendrukcontrolesysteem, dynamische selectie en halogeen koplampen met lichten -LED geïntegreerde overdag.

Integendeel, buiten de standaardapparatuur en daarom, die extra financiële inspanningen vereisen, toegevoegde waarde zoals de buitenste achteruitkijkspiegel van de bestuurder en interieur achteruitkijkspiegel met automatische anti-enhancementfunctie (onderdeel van de packs van de spiegels, voor 450 €), de 450 €), het Boeiende omgevingsverlichting (alleen beschikbaar met de integratie van de progressieve lijn, voor € 1.650; uit het premium pakket, voor € 4.000; en de 18 ″ legerings velgen voor 1.000 €), de bestuurderstoel met elektrische verordening en geheugen (800 €) , de multiêed mubux 1 (2.600 €), Apple CarPlay en Android Auto (smartphone -integratie, 350 €), 10 ″ center -display (beschikbaar met de parkeer- en spiegelspacks en systeem MB -navigatie, allemaal voor € 2.250), 10 ″ Instrumentpaneel (€ 550) en MB -navigatiesysteem (700 €).Zonder de dode hoekassistent (550 €), pre-safe-systeem te vergeten (dat achterzijde airbags toevoegt voor 900 €) en LED-LED-koplampen met maximale adaptieve assistent (550 €).

Consumptie

Score: 9/10

Redelijk verwacht in de prestaties, de 1,3 liter de benzine die samen door Mercedes en Renault is ontwikkeld, zondigt zelfs niet in degene die in het begin het meest ontroerende aspect zou zijn: de consumptie.

Geholpen door de competente handgeschoolde zes -speed -doos, de "Our" Mercedes -benz op 160 eindigde de repetitie van enkele dagen, meestal vervuld in de voorkeursomgeving -de stad, natuurlijk! ... -met een gemiddelde van 7 l/100 km .Waarde niet zoals hierboven als 6,7 l/100 km die volgens de nieuwe en meest echte WLTP -cyclus het officiële gemiddelde zijn, en dat kan om deze reden alleen als een goed resultaat worden beschouwd ...

Aan het stuur

Score: 9/10

Model ook erkend door het optimale chassis dat aan de basis heeft, Mercedes-Benz op 160 helpt van hetzelfde argument naar, zelfs wanneer met een propeller zonder voldoende vlam om het echt op de proef te stellen, zorg ervoor dat de meeste potentiële klanten van het model zoekt : stabiliteit, comfort, veiligheid en betrokkenheid bij het rijden.Dit alles, niet in hoge doses, maar genoeg, om elke bestuurder van onze dagen tevreden te laten ...

Nooit het minste teken van submotorisatie geven, de waarheid is dat zelfs met een kleine 1,3 liter, klasse A nog steeds een leuk compact is om te rijden.Dank ook aan een goed niveau, evenals comfortabel, zelfs op de meest gedegradeerde vloeren.

Door de optimale houding en invoeging in curve te houden, op 160 van slechts 109 pk, is er geen tekort aan verfijning en geweldige sensaties, zo kenmerkend voor de merkmodellen van de ster.Dat maakt het, hoewel de Duitse compact met minder impetuositeit op het gaspedaal ongetwijfeld blijft en zelfs met een meer bescheiden motor, een waardige Mercedes! ...

Concurrenten

Audi A3 Sportback 30 TFSI Base, 999cc., 116CV, 9,9S 0-100 km/u, 206 km/u, 5,1 L/100 km, 134 g/km CO2, 28 028 €

(Zie de repetitieHIERen ken alle versies en motorrijdersHIER))

Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (27)

BMW Série 1 116i, 1.499cc, 109cv, 10,9s 0-100 km/u, 195 km/u, 5,3 l/100 km, 161 g/km CO2, 28 500 €

(Ken alle versies en motorrijdersHIER))

Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (28)

Mini One 5p, 1.499cc, 102CV, 10,6S 0-100 km/u, 192 km/u, 5,4 l/100 km, 135 g/km CO2, 23 100 €

(Zie de repetitieHIERen ken alle versies en motorrijdersHIER))

Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (29)

Volvo V40 T3 Geartronic Sport Edition Plus, 1.498cc, 152cv, 8,0s 0-100 km/u, 210 km/u, 5,5 l/100 km, 158 g/km CO2, 27 780 €

(Ken alle versies en motorrijdersHIER))

Mercedes-Benz A 160 - Ensaio Teste (30)

Motor

Score: 9/10

Net aan op de binnenlandse markt, is de nieuwe motorisering van de Klasse A -familie, niets meer, niets minder, dan het nieuwste product van het technologische partnerschap tussen de Duitse Daimler en de Franse Renault.En dat, in een wereldpremière in het Duitse model, in feite een vierliter benzine met vier liter is, uitgerust met directe injectie, turbocompressor en intercooler, om 109 pk bij 5500 tpm en 180 nm koppel, binair, binair, tussen 1375 en 3500 te debiteren, tussen 1375 en 3500 RPM.

Met lancering die gelijk is gepland in andere modellen, ook van Renault en Nissan, verschijnt dit kleine blok van 1.332cc, in het geval van Germaanse hatchback, gecombineerd met een aangenaam gebruik van zesversnellingsbak (de grootste moeilijkheid was zelfs de stemming! ...), die, met zijn steun, uiteindelijk helpt bij het garanderen van even aangename versnellingen (10,9's van 0 tot 100 km/u) en herstel van goed niveau.Dit alles, zonder overmatige opname, is zeker, maar toch en nog steeds en dankzij het boeiende geluid in de hoogste regimes, om zonder problemen te overtuigen;Indien nodig, ook voor de prijs! ...

Eindbalans

Score: 9/10

Voorstel dat voornamelijk wordt gedacht, vanwege de prijs, is de waarheid dat de nieuwe Mercedes-Benz op 160 veel meer is.Uitgerust met een competente 1,3 liter van 109 pk benzine, zorgt het Duitse model ook voor beeld en kwaliteit, samen met comfort en prestaties.En als we nog steeds de aantrekkelijke consumptie toevoegen, is het zeker dat de "ster" met dit soort basis zeer in staat is om te blijven groeien (in de verkoop), en voor een lange tijd! ...

Meer

Gedrag / motor- / bouwkwaliteit en materialen

Niets minder

Diminuto / touchpad heeft het instrumentenpaneel / plaats van het smalle medium behouden

Data papier

Motor

Type: 4 in lijncilinders, met directe injectie, turbocompressor en intercooler

Cilindrada (CM3): 1.332

Diameter x Cursus (mm): 72,2 x 81.4

Compressiesnelheid: 10,6: 1

Maximaal vermogen (CV/RPM): 109/5.500

Maximaal koppel (NM/RPM): 180/1.375-3.500

Transmissie, richting, ophanging en remmen

Transmissie en richting: vooraan, met handgeschakelde zes -snelheid;Elektrische, geassisteerde richting

Suspensie (FR/TR): ongeacht het McPherson -type;Twist

Remmen (FR/TR): geventileerde schijven;Schijven

Inlijsten en consumptie

Versnelling 0-100 km/u (s): 10.9

Maximale snelheid (km/u): 200

WLTP -consumptie laag/medium/hoog/zeer hoog/gecombineerd (l/100 km): 8.9/6.6/5.8/6.8/6.7

CO2 WLTP (g/km) emissies: 153

Afmetingen en gewichten

Lengte/breedte/hoogte (mm): 4.419/1.796/1.440

Afstand van assen (mm): 2.729

FR/TR (mm) breedte: 1.567/1.547

Gewicht (kg): 1.350

Bagagecapaciteit (L): 370/1.210

Brandstofafzetting (L): 43

Pneus (FR/TR): 205/60 R16/225/60 R16

Prijs van de gerepeteerde versie (euro): 27599 €
Basisversie Prijs (euro): 26624 €

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Frankie Dare

Last Updated: 28/11/2023

Views: 5571

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Frankie Dare

Birthday: 2000-01-27

Address: Suite 313 45115 Caridad Freeway, Port Barabaraville, MS 66713

Phone: +3769542039359

Job: Sales Manager

Hobby: Baton twirling, Stand-up comedy, Leather crafting, Rugby, tabletop games, Jigsaw puzzles, Air sports

Introduction: My name is Frankie Dare, I am a funny, beautiful, proud, fair, pleasant, cheerful, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.